Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Cunningham, Michael - Stralende dagen; vert. (uit het Engels) door Peter Abelsen. - Vert van: Specimen days. - 2005.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Cunningham, Michael
Titel: Stralende dagen; vert. (uit het Engels) door Peter Abelsen. - Vert van: Specimen days. - 2005.
ISBN: 9789044606522
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheid: 2005/1e dr./334 p./paperback
Prijs: € 4,00
Meer info 'Stralende dagen', de langverwachte nieuwe roman van Michael Cunningham, beschrijft de levens van een jongen, een oudere man en een jonge vrouw. In dit ambitieus opgezette meesterwerk spelen de poƫzie en thematiek van de grote Amerikaanse dichter Walt Whitman een centrale rol. Diens 'Leaves of grass', dat 150 jaar geleden werd gepubliceerd, is de verbindende factor.

Tijdens de piek van de industriƫle revolutie verliest de arbeidersjongen Lucas zijn broer door een tragisch fabrieksongeval. Dankzij 'het boek van Walt' komt hij tot een even bizarre als lugubere heldendaad.

In het hedendaagse New York raakt een forensisch psychologe verstrikt in een terreurcomplot dat gebaseerd is op een apocalyptische duiding van de verzen van Whitman.

Daarnaast stelt Cunningham de fascinerende vraag wat er kan gebeuren als New York wordt overspoeld door buitenaardse vluchtelingen. Wat heeft dat voor consequenties voor de betekenis van de Amerikaanse identiteit?
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.