Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Eeten, Peter van - Dichterlijk labirint; opstellen over het werk van Willem Kloos

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Eeten, Peter van
Titel: Dichterlijk labirint; opstellen over het werk van Willem Kloos
ISBN:
Uitgever: Polak & Van Gennep
Bijzonderheid: 1963/1e dr./120 p./gekartonneerd met stofomslag
Prijs: € 4,50
Meer info Uit de inleiding:

(...) Maar we leven niet meer in de negentiende eeuw en wie zaken als homoseksualiteit onfatsoenlijk vindt en er niet openlijk over zou willen schrijven als het over een beroemd dichter gaat, moet zich liever eens gaan afvragen of zijn eigen ideeën over homoseksualiteit niet een beetje herzien zouden moeten worden. Meestal zal dat wel het geval zijn.
En afgezien daarvan: een zo in het leven ingrijpend iets als iemands seksuele aanleg kunnen we niet verwaarlozen zonder dat we de waarde van biografische onderzoekingen tekortdoen. Er wordt in het algemeen te veel omheengepraat - tot schade van de historische waarheid. En volgens mijn vaste overtuiging bij een dichter als Willem Kloos ook tot schade voor het begrip van zijn werk. (...)
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.