Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Indiana, Gary - Dolgedraaid; vert. (uit het Engels) door Jan Fastenau. - Vert. van: Horse crazy. 1989.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Indiana, Gary
Titel: Dolgedraaid; vert. (uit het Engels) door Jan Fastenau. - Vert. van: Horse crazy. 1989.
ISBN: 9789020424270
Uitgever: Veen
Bijzonderheid: 1989/1e dr./208 p./paperback
Prijs: € 4,00
Meer info Tegen de achtergrond van postmodern, kunstminnend New York wordt een opkomend schrijver en columnist overvallen door een masochistische verliefdheid die hem aan de rand van de wanhoop brengt.
De zeventienjarige Gregory, het onderwerp van zijn aanbidding, blijkt een depressieve, onbetrouwbare en berekenende puber te zijn. Gregory weigert een echte, vaste relatie aan te gaan, maar laat zich inmiddels wel uitgebreid het hof maken. Terwijl zijn vrienden en kennissen geamuseerd en ontzet toekijken, voelt de schrijver hoe zijn werk en zijn geestelijke gezondheid steeds meer gaan lijden onder deze rampzalige verliefdheid. Een catastrofe lijkt onafwendbaar.
'Dolgedraaid' is een beklemmende roman met autobiografische kenmerken. Net als de naamloze hoofdpersoon, die in allerlei aspecten op hem lijkt, schrijft Gary Indiana een wekelijkse column over kunst in een belangrijk Newyorks tijdschrift: The Village Voice. Hij heeft daardoor als geen ander een scherpe kijk op de kringen waarin 'Dolgedraaid' zich afspeelt. Op aangrijpende en plastische wijze worden de hoofdpersonen door Idiana geschilderd; de sfeer in dit debuut is beklemmend en fascinerend tegelijk.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.