Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Sutcliffe, William - Verkeerde vrienden; vertaald door Sophie Brinkman

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Sutcliffe, William
Titel: Verkeerde vrienden; vertaald door Sophie Brinkman
ISBN:
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheid: 2004/1e dr./192 p./paperback
Prijs: € 4,00
Meer info De tien jaar oude Ben woont met zijn familie in een doorsnee-straat in Noord-Londen. Zijn beste vriend is Olly en sinds Ben zich kan herinneren doen ze alles samen. Op een intens saaie zondagmiddag ontmoet Ben een nieuwe jongen: Carl.
De komst van Carl verstoort het rustige en gelukkige gezinsleven. Carl is namelijk gek en schrikt nergens voor terug. Ben heeft al snel in de gaten dat Carl 'bad news' is, maar voelt zich net als zijn vriend Olly onweerstaanbaar tot hem aangetrokken.
Al snel worden hun spelletjes gevaarlijker en gewelddadiger en Ben raakt in een groot gewetensconflict. Welke kant moet hij kiezen? En wat is eigenlijk de waarde van zijn vriendschap met olly?
'Verkeerde vrienden' is een indringend verhaal over vriendschap en loyaliteit. William Sutcliffe laat zien dat kindervriendschap net zo iets kan zijn als een gepassioneerde liefdesrelatie. De humor uit zijn eerdere boeken is op een subtiele manier verweven in deze aangrijpende roman.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.