Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Reen, Ton van - Brandende mannen; roman

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Reen, Ton van
Titel: Brandende mannen; roman
ISBN: 9789025409401
Uitgever: Contact
Bijzonderheid: 1997/1e dr./254 p./paperback/als nieuw
Prijs: € 5,00
Meer info De jaren vijftig en zestig, een dorp in Limburg: twee opgroeiende jongen beleven een intieme vriendschap. André is stoer en houdt van geweld, de bedachtzame Martin droomt over een bestaan als missionaris in Afrika.
Op achttienjarige leeftijd verdtrekt André naar Den Haag, Martin gaat naat het grootseminarie. Ze weten dat ze elkaar niet meer zullen zien. Vier jaar later beneemt André zich an het leven en Martin begrijpt dat zijn vriend niet zonder hem kon.
Meer dan dertig jaar later wordt Martin benaderd door een vrouw die in Den Haag met André heeft samengewoond. De vrouw, Hilde, is verbijsterd als ze verneemt dat haar vriend homoseksueel was. Martin en Hilde besluiten samen het spoor terug te volgen en langzaam worden de geheimen uit het leven van André blootgelegd.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.