Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Büch, Boudewijn - Voorgoed verliefd; roman [Eerdere drukken verschenen onder de titel: Brieven aan Mick Jagger]

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Büch, Boudewijn
Titel: Voorgoed verliefd; roman [Eerdere drukken verschenen onder de titel: Brieven aan Mick Jagger]
ISBN:
Uitgever: De Arbeiderspers
Bijzonderheid: 1997/4e dr./160 p./paperback
Prijs: € 4,00
Meer info In 1987 ontmoette Boudewijn Büch zijn grote idool Mick Jagger. Eindelijk stond hij dan oog in oog met de persoon die zo belangrijk voor hem is geweest en die hij al sinds het legendarische concert van de Stones in Scheveningen, in 1964, op de voet volgde. In 'Voorgoed verliefd' worden verschillende perioden uit het leven van de ikfiguur beschreven, en steeds weer spelen de Stones een grote rol. Door de Stones wordt het hem duidelijk dat het leven meer te bieden heeft dan het Hollandse volksleven; onder begeleiding van een Stones-nummer pleegt een verslaafde vriend zelfmoord en wordt het zoontje van de hoofdpersoon begraven.
Vriendinnen vertrekken omdat de liefde voor Jagger groter is dan die voor hen. Als zijn vader voorgoed uit zijn leven verdwijnt, vindt de ik troost bij de Stones. Het is alsof Mick Jagger de enige constante factor in zijn leven vormt.
Büch weet meesterlijk te evoceren wat het betekent fan van een popidool te zijn. Hij traceert op meeslepende en zeer persoonlijke wijze een trieste levensloop, waarin de muziek steeds tot troost, inspiratie en houvast is geweest.

Eigentijdse heruitgave van Boudewijn Büchs roman over zijn liefde voor Mick Jagger, die eerder verscheen onder de titel 'Brieven aan Mick Jagger'.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.