Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Dessaix, Robert - Schande; herinneringen; vert. (uit het Engels) door Sjaak Commandeur. - Vert. van: A mother's disgrace. - 1994.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Dessaix, Robert
Titel: Schande; herinneringen; vert. (uit het Engels) door Sjaak Commandeur. - Vert. van: A mother's disgrace. - 1994.
ISBN:
Uitgever: Meulenhoff
Bijzonderheid: 2001/1e dr./192 p./paperback/nieuw
Prijs: € 5,00
Meer info Pas als de Australische auteur Robert Dessaix de veertig allang gepasseerd is, komt hij bij toeval zijn biologische moeder op het spoor, die hem vlak na zijn geboorte had moeten afstaan omdat ze ongehuwd was en een kind krijgen een schande betekende. Die ontmoeting zet zijn leven geheel op zijn kop. Onder invloed ervan verdiept Dessaix zich in zijn verleden, vertelt over zijn ongewone jeugd als adoptiekind, de religie waarin hij opgroeide, zijn studie Russisch in het Moskou van de jaren zestig, zijn huwelijk dat eindigt in een explosie van onbegrip, en de aanvaarding van zijn homosexualiteit. In een heldere, bij tijd en wijle superieure stijl ontrafelt de auteur het web van zijn leven, en de lezer volgt ademloos het spoor dat Dessaix tot zijn eigen grote verbazing door zijn leven trekt.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.