Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Melchior, Willem - De onhuwbaren

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Melchior, Willem
Titel: De onhuwbaren
ISBN: 9789045001906
Uitgever: Atlas
Bijzonderheid: 2000/1e dr./368 p./paperback
Prijs: € 6,00
Meer info Lodewijk Thijssen, student op kamers in Amsterdam, hunkert ernaar de liefde te leren kennen, die hij zich voorstelt als een overtuigde, wederzijdse en duurzame verliefdheid; vervuld van hooggespannen verwachtingen, betwijfelt hij tegelijkertijd of een dergelijk geluk, waarzonder het leven hem toch de moeite van het leven niet of nauwelijks waard schijnt, in werkelijkheid wel bestaat.
Sander van Loon, die als schoolverlater zijn heil buiten de gevestigde orde zoekt, lijkt met zijn jeugd en zijn schoonheid, zijn geestdrift en zijn daadkracht alles te belichamen wat Lodewijk van de liefde verlangt.
DE ONHUWBAREN is een bevlogen roman over de verliefdheid, en over de kennelijke willekeur waarmee het lot de mensen bij elkaar brengt en dan, na de kortstondige vreugde van het samenzijn, meedogenloos weer uiteendrijft.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.