Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Dantzig, Rudi van - Afgrond

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Dantzig, Rudi van
Titel: Afgrond
ISBN: 9789025408565
Uitgever: Atlas
Bijzonderheid: 1996/1e dr./320 p./paperback
Prijs: € 5,00
Meer info "Ik heb hem zijn kleren uitgedaan, haastig, het ging gewoon niet anders. Huilen kon hij niet eens meer, hortend snikken alleen. Overal waar hij stuk was heb ik hem gezoend; ik heb zijn hoofd tegen mijn borst gedrukt, zijn korte rode haar, zijn flapoortjes. Nee, niet t├ęgen, ertussen, want ik heb hem uitgekleed, ik heb zijn hoofd langs mijn vel geduwd, van boven naar beneden, waar ik maar kon. Ik heb hem vastgeklemd tussen mijn benen."

Het bestaan van de personen in de verhalen van AFGROND lijkt zich af te spelen in een beklemmende leegte; een mogelijkheid om elkaar te bereiken lijkt er nauwelijks te zijn; vekrampte pogingen daartoe verzanden of lopen dood. Seksualiteit leidt bij Van Dantzig tot verwarring en steeds gotere isolatie.
AFGROND schetst een beeld waarin het gezin amper bescherming biedt en de buitenwereld een grillige, maar vooral kille jungle is.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!