Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Paley, Maggie - Het boek van de penis; vert. (uit het Engels) door Margot van Hummel. - Vert. van: The book of the penis. - 1999.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Paley, Maggie
Titel: Het boek van de penis; vert. (uit het Engels) door Margot van Hummel. - Vert. van: The book of the penis. - 1999.
ISBN: 9789061128717
Uitgever: Karakter
Bijzonderheid: 2002/1e dr./240 p./paperback
Prijs: € 6,00
Meer info Journaliste Maggie Paley (Vogue, Elle) begaf zich in de geobsedeerde wereld van dit parmantige orgaan aan de hand van geleerde naslagwerken, antropologische geschriften en vieze blaadjes. Ze bezocht stripshows en eeuwenoude hindoe-rituelen. Ze surfde over masturbatiesites en vond uiteindelijk zelfs in een New Yorks appartement de penis van Napoleon terug.

'Een stoomcursus waarin je alles leert over het mannelijk lid, van de fysiologie van de erectie tot de rol van de penis in verschillende culturen, tot -natuurlijk - de brandende kwestie van het formaat...'Het boek van de penis' is niet voor mensen met een zwak hart'
- The New York Post.

'Als je dacht dat je alles al wist wat er te weten valt over het lid, dan zul je moeten toegeven dat je het mis had... Paley kent haar pikken.'
- Out.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.