Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Nicolson, Nigel - Portret van een huweljjk; vert. (uit het Engels) door Gerardine Franken. - Vert. van: Portrait of a marriage. - 1973.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Nicolson, Nigel
Titel: Portret van een huweljjk; vert. (uit het Engels) door Gerardine Franken. - Vert. van: Portrait of a marriage. - 1973.
ISBN: 9789023423430
Uitgever: De Bezige Bij (BB Pocket; no. 39)
Bijzonderheid: 1987/3e dr./270 p./fotokatern/pocket
Prijs: € 5,00
Meer info In 1962 vond Nigel Nicolson in de nagelaten bezittingen van zijn moeder, Vita Sackville-West, een afgesloten valies. De inhoud bleek te bestaan uit een autobiografisch manuscript, daterend uit 1920-21. Nicolson was toen vier jaar. Ruim veertig jaar later las hij het verslag van zijn moeders gepassioneerde liefdesverhouding met Violet Trefusius. Tien jaar later, toen ook de andere betrokkenen waren overleden, besloot Nigel Nicolson het gevonden manuscript te gebruiken als basis voor een geschreven portret van het huwelijk van zijn ouders, de schrijver en diplomaat Harold Nicolson en Vita Sackville-West, erfgename van een van Engelands fraaiste landgoederen, schrijfster, tuinierster, moeder van twee kinderen, minnaar en minares tegelijk van Violet Trefusis, vriendin van Virginia Woolf ('Orlando').

'Portret van een huwelijk' bestaat uit vijf delen. Twee delen zijn een woordelijke weergave van Vita Sackville-West's autobiografie. De overige drie delen bevatten het commentaar van Nigel Nicolson op de autobiografie - aangevuld met essentiƫle gegevens uit dagboeken en brieven - en een rechtvaardiging van het boek.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.