Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Prinsloo, Koos - Die hemel help ons; vert. (uit het Zuid-Afrikaans) door Riet de Jong-Goossens. - Vert. van: Die hemel help ons. - 1988.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Prinsloo, Koos
Titel: Die hemel help ons; vert. (uit het Zuid-Afrikaans) door Riet de Jong-Goossens. - Vert. van: Die hemel help ons. - 1988.
ISBN:
Uitgever: Amber
Bijzonderheid: 1991/1e dr./118 p./paperback
Prijs: € 3,00
Meer info In het titelverhaal van de Zuidafrikaanse schrijver Koos Prinsloo begint een man tijdens de routinehandelingen die hij elke dag moet afwerken een verhaal te schrijven over de liefdesverhouding tussen hem en een zekere Vincent. Als hij echter zijn oude tikmachine inwisselt voor een tekstverwerker dringen teksten van een anonieme auteur zijn triviale liefdesverhaal binnen. Teksten die vertellen over gebeurtenissen die plaatsvinden in de gewelddadige buitenwereld, de moorden en gruwelijkheden die onlosmakelijk verbonden zijn met de strijd tegen de apartheid.
Ook in de andere verhalen van DIE HEMEL HELP ONS komt de Zuidafrikaanse realiteit op een verrassende manier binnensluipen. Koos Prinsloo verbindt ingenieus fictie en reportage. De techniek van de naar elkaar verwijzende teksten binnen een verhaal is een handelsmerk van deze auteur. DIE HEMEL HELP ONS is in Zuid-Afrika uitbundig door de literaire kritiek ontvangen.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!