Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Ploeg, Wilfred - Naar verten die niemand weet; homoseksualiteit in het huwelijk

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Ploeg, Wilfred
Titel: Naar verten die niemand weet; homoseksualiteit in het huwelijk
ISBN:
Uitgever: Meinema
Bijzonderheid: 1985/1e dr./108 p./paperback
Prijs: € 5,00
Meer info Er zijn in Nederland naar schatting 100.000 gehuwde mannen en vrouwen die zich uitsluitend of overwegend aangetrokken voelen tot personen van het eigen geslacht. Hoe hoog dit aantal ook is, de aanwezigheid van deze mensen in onze maaatschappij blijft nagenoeg onopgemerkt. De betrokkenen treden met hun leven en met de vragen die daaraan vastzitten niet of nauwelijks naar buiten.
De schrijver, die de problematiek vanuit eigen ervaring kent, probeert de situatie rond huwelijk en homoseksualiteit open te benaderen. Op die manier wil hij de vragen die de omgeving stelt én de vragen die gehuwde homoseksuelen zichzelf stellen of niet durven stellen, bespreekbaar maken.
De opzet van het boek valt in tweeën uiteen. Allereerst geeft de auteur aan, waar de grootste knelpunten zitten voor de gehuwde homoseksueel en voor zijn of haar partner in het leven van alledag. In het tweede deel komt in een viertal interviews een aantal mensen aan het woord die in hun huwelijk te maken kregen met homoseksualiteit.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.