Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Verburg, Alex - En najagen van wind; roman

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Verburg, Alex
Titel: En najagen van wind; roman
ISBN: 9789029551885
Uitgever: De Arbeiderspers
Bijzonderheid: 2004/1e dr./236 p./paperback/als nieuw
Prijs: € 5,00
Meer info Peter heeft het voor elkaar. Een lieve vriendin, een fraaie etage in Amsterdam-Zuid en plezier in zijn werk als journalist bij Lavendel, 's lands grootste weekblad. Hij wist het wel, het was hem van huis uit al meegegeven: het aloude woekeren met de talenten die je hebt, je hart leggen in wat je doet, dat was de weg naar geluk.
Maar de tijden veranderen en geluk is broos. Door een reorganisatie vindt hij ineens een horde managers op zijn pad. Ook zijn relatie komt onder druk te staan. De receptionist van een illuster hotel in Brussel roept een oud verlangen in hem wakker, 'een verlangen dat al in zijn jongensjaren tot leven was gekust en dat zich nooit had teruggetrokken in de spelonken van de vergetelheid, maar permanent aanwezig was in de sluimering van zijn bestaan. Iets wat hem aantrok en afstootte. Waar hij niets meer van wilde weten, en alles.'
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!