Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Hall, Lynn - Maak me niet kapot; vert. (uit het Engels) door Alexandra Terlouw-van Hulst. - Vert. van: Sticks and stones. - 1972.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Hall, Lynn
Titel: Maak me niet kapot; vert. (uit het Engels) door Alexandra Terlouw-van Hulst. - Vert. van: Sticks and stones. - 1972.
ISBN:
Uitgever: Lemniscaat
Bijzonderheid: 1975/1e dr./140 p./paperback
Prijs: € 3,00
Meer info Tom komt op z'n zeventiende in een klein plaatsje aan de Mississipi te wonen. Hij moet na de scheiding van z'n ouders een nieuw leven beginnen, een nieuwe school, nieuwe vrienden en vriendinnen. Dat lukt aardig. Maar dan maakt hij één vijand en delft daarmee zijn eigen graf. Binnen enkele dagen schijnt hij dood verklaard, alle contact met z'n omgeving wordt onmogelijk gemaakt, een muur van vijandig zwijgen omgeeft hem. Zelfs zijn muziekloopbaan wordt door allerlei intriges kapot gemaakt. Als Tom eindelijk merkt dat zijn vriendschap met en wat oudere jongen de aanleiding is geweest tot een lastercampagne, is het al te laat. Z'n rol in de kleine gemeenschap lijkt uitgespeeld, maar daartegenover heeft hij ook de waarde van echte vriendschap leren kennen.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.