Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Melchior, Willem - De dokters Andrian

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Melchior, Willem
Titel: De dokters Andrian
ISBN: 9789045008202
Uitgever: Atlas
Bijzonderheid: 2003/1e dr./234 p./paperback
Prijs: € 6,00
Meer info Aan de hand van drie generaties dokters, een heel- en vroedmeester voor het platteland, een gemeentegeneesheer en een gevierd gynaecoloog, geeft 'De dokters Andrian', tegen de achtergrond van de enorme ontwikkeling die de medische wetenschap eind negentiende, begin twintigste eeuw doormaakt, een subtiel en kleurrijk portret van een familietraditie. In de omstandigheden en de persoonlijke kwaliteiten die de traditie groot maken, ligt de kiem van het verval reeds besloten.
'De dokters Andrian' is een prachtig geschreven roman over talent, ambitie en hoogmoed, maar ook over vaders en zonen, over autobussen en over de dood die, door het leven heen schemerend als een geraamte, elk moment in zijn grimmige, van elke hoop verstoken naaktheid van onder het vlees te voorschijn kan treden.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.