Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Onder - Onder jongens, onder meisjes; homojongeren in Nederland; met bijdragen van Maurice van Lieshout, Mieke de Waal, Jan Hazekamp e.a.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Onder
Titel: Onder jongens, onder meisjes; homojongeren in Nederland; met bijdragen van Maurice van Lieshout, Mieke de Waal, Jan Hazekamp e.a.
ISBN:
Uitgever: Jeugd en samenleving
Bijzonderheid: 1988/1e dr./18e jrg./no.12/foto's/gebrocheerd
Prijs: € 5,00
Meer info Homoseksualiteit is de afgelopen tien jaar zichtbaar doorgedrongen in alle sectoren van de Nederlandse samenleving. Jongeren hebben meer mogelijkheden gekregen om homoseksuele gevoelens te manifesteren. Maar, zo blijkt uit dit themanummer van Jeugd en samenleving, daar moeten ze nog steeds veel moeite voor doen. In de directe leefomgeving van jongeren is homoseksualiteit iets van een andere, verre wereld.
'Onder jongens, onder meisjes. Homojongeren in Nederland' brengt de leefwereld van lesbische meisjes en homoseksuele jongens in kaart: hun situatie thuis, op school en in de vrije tijd. Wat onderzoek en de emancipatiebeweging bijdragen aan verbetering van de positie van homojongeren. De betekenis van AIDS voor homoseksuele jongens. Hoe homojongeren zelf hun leefsituatie beleven komt naar voren in interviews en in een bijzondere fotoreportage.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.