Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Komrij, Gerrit - De buitenkant; een abecedarium

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Komrij, Gerrit
Titel: De buitenkant; een abecedarium
ISBN:
Uitgever: De Arbeiderspers (Privé-domein; no. 200)
Bijzonderheid: 1995/1e dr./206 p./paperback met flappen/als nieuw
Prijs: € 8,00
Meer info Dit tweehonderdste deel van Privé-domein is een uniek soort autobiografie: een uit interviews gecomponeerd zelfportret in de vorm van een woordenboek. 'De buitenkant' geeft van A tot Z (of liever gezegd, van de Achterhoek tot het Zuiden) een toegankelijk overzicht van Komrijs veelzijdige interesses: lelijkheid, liefde en luiheid; poëzie, polemiek en politiek; recensent, religie en Reve, volwassenheid, vriendschap en vrouwen.
'De buitenkant' is, hoewel door buitenstaanders genotuleerd, een hoogstpersoonlijk 'abecedarium' en biedt, aangenaam leesbaar en aangenaam hanteerbaar, een soort landkaart van Komrij's territorium: over wie heeft hij ook alweer wat gezegd? wat had hij te beweren over dat-en-dat?
Dit virtuoze Komrij-compendium is een bioscoop in de vorm van een naslagwerk, een mythologie weerspiegeld in de facetten van gebroken glas, een twintigste-eeuwse 'Ideeënbundel'. "Ik ben een soort opblaasbaar piepertje. De mensen zien alleen de buitenkant. Het mooiste komt nog."
- Gerrit Komrij
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.