Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Kraaijeveld, Jacques - De jonge heer; alles wat u altijd al over het mannelijk lid hebt willen weten, maar nooit hebt durven vragen

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Kraaijeveld, Jacques
Titel: De jonge heer; alles wat u altijd al over het mannelijk lid hebt willen weten, maar nooit hebt durven vragen
ISBN: 9789068062182
Uitgever: Novella
Bijzonderheid: 1995/1e dr./128 p./paperback/nieuw
Prijs: € 2,50
Meer info Meer dan tweehonderd synoniemen voor het mannelijk lid. Waarom raakte de peniskoker in het Westen nooit ingeburgerd? Typische gedragingen met het lid in heden en verleden. Hoe komt het dat de meeste mannen linksdragend zijn?

Jacques Kraaijeveld schreef eerder een boek over 'De grote boodschap' en heeft zo bewezen controversiƫle onderwerpen niet uit de weg te gaan. Met 'De jonge heer' presenteert hij het eerste boek in de Nederlandse taal dat uitgebreid en ongecensureerd het mannelijk lid centraal stelt.
Informatieve hoofdstukken over het mannelijk geslachtsdeel in historisch, cultureel, medisch en fysiologisch opzicht worden afgewisseld met humoristische teksten en grappige anekdotes.
De auteur rekent af met allerlei fabels over lengte en functionern van de penis en steekt mannen die zich op dit terrein onzeker voelen een hart onder de riem.
'De jonge heer', een boek voor de man van vandaag die niets te verbergen heeft.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.