Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Zwigtman, Floortje - Schijnbewegingen

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Zwigtman, Floortje
Titel: Schijnbewegingen
ISBN: 9026131038
Uitgever: De Fontein
Bijzonderheid: 2006/6e dr./510 p./gebonden
Prijs: € 7,50
Meer info 1894. Adrian Mayfield is zestien jaar en ontevreden met zijn leven en zijn suffe baantje bij Victor Procopius' Herenmodepaleis. Wanneer hij op straat komt te staan, begint hij aan een zwerftocht door Londen, op zoek naar zijn dromen, de Grote Liefde en het Grote Geld. Maar dat valt niet mee als je voor een penny geboren bent en ook nog eens op mannen valt. Aan alle dromen blijkt een prijskaartje te hangen, maar soms is de prijs wel heel erg hoog...

'Schijnbewegingen' is een overdonderend portret van het Victoriaanse Londen van kunstenaars, afpersers en miljonairs, van Oscar Wilde, theaters, glamour en bittere armoede. Dit is het eerste deel van 'Een groene bloem', een meeslepend tweeluik over het vinden en verliezen van liefde.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.