Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Bartels, Thijs, en Jos Versteegen - Homo-encyclopedie van Nederland

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Bartels, Thijs, en Jos Versteegen
Titel: Homo-encyclopedie van Nederland
ISBN: 9789041405661
Uitgever: Anthos
Bijzonderheid: 2005/1e dr./afbn./reg./352 p./linnen geb. met stofomslag/als nieuw
Prijs: € 8,00
Meer info EEN OVERZICHT VAN DE MANNELIJKE HOMOCULTUUR

Sinds het begin van de vorige eeuw heeft de homocultuur in Nederland een belangrijke ontwikkeling doorgemaakt. Al voor de Tweede Wereldoorlog ontstond hier een organisatie voor homoseksuelen en waren er homokroegen te vinden. Tegenwoordig is de Nederlandse homowereld gevarieerder dan ooit. Er bestaan homosportverenigingen, homotijdschriften en een homokrant. Homostudies aan de verschillende universiteiten hebben een keur aan publicaties opgeleverd. Nederland is bovendien een van de weinige landen waar het burgerlijk huwelijk tussen gelijkgelachtelijke paren mogelijk is. Wie het veld van de homoseksuele cultuur overziet, krijgt een indruk van overvloed en rijkdom.
De 'Homo-encyclopdie van Nederland' is het eerste boek dat een groot en gevarieerd overzicht geeft van de mannelijke homoseksuele cultuur in Nederland.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.