Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Wilde, Oscar - Sprookjes; het Sterrekind en andere sprookjes; vert. (uit het Engels) en ingeleid door Max Schuchart. - Vert. van: The Happy Prince and other tales/A House of Pomegranates.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Wilde, Oscar
Titel: Sprookjes; het Sterrekind en andere sprookjes; vert. (uit het Engels) en ingeleid door Max Schuchart. - Vert. van: The Happy Prince and other tales/A House of Pomegranates.
ISBN: 9064410100
Uitgever: Sirius en Siderius
Bijzonderheid: 1980/1e dr./182 p./paperback/als nieuw
Prijs: € 3,00
Meer info De sproookjes van de Ierse dichter-schrijver Oscar Wilde (hij leefde van 1854-1900 en was van Hollandse afkomst) behoren tot de juweeltjes van de wereldliteratuur. Met groot meesterschap schiep Wilde deze prachtige verhalen, die getuigen van een grote sociale bewogenheid en een diep menselijk gevoel.
Sprookjes voor volwassenen, waarin de invloed van de Deense sprookjesverteller Hans Christiaan Andersen duidelijk is te herkennen, maar ook die van dichters als Milton en Browning.
Literaire meesterwerkjes, die door hun vorm en boodschap niet aan tijd gebonden zijn en waar geen enkele hedendaagse schrijver zich voor zou hoeven te schamen.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.