Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Driel, Mels van - Het geheime deel; mannelijke onmacht door de eeuwen heen

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Driel, Mels van
Titel: Het geheime deel; mannelijke onmacht door de eeuwen heen
ISBN: 9789029513463
Uitgever: De Arbeiderspers
Bijzonderheid: 1997/1e dr./220 p./paperback/nieuw
Prijs: € 4,00
Meer info Impotentie is een vervelende kwaal die soms lichamelijke oorzaken heeft maar ook vaak zijn oorsprong vindt in psychische factoren. De Groningse uroloog Mels van Driel schreef er een helder en informatief boek over.Puttend uit zijn medische kennis en praktijk en uit zijn grote literaire belezenheid geeft hij een gevarieerde kijk op het mannelijk onvermogen. Op het kruispunt van cultuurgeschiedenis, psychologie, literatuur en geneeskunde biedt hij een overzicht van wat impotentie voor zowel de man als zijn partner betekent, welke oorzaken ervoor gezocht zijn en welke oplossingen ervoor geboden worden. Hij wijst er nuchter op dat het leven ook zonder erectie mooi kan zijn en betoogt met verve dat het mannelijk falen door sommige feministen wel erg scherp aan de kaak is gesteld.
'Het geheime deel' geeft stof tot mijmeren over vroegere veroveringen, over seksueel succes of falen en over het onverbiddelijk naderende einde. De toon is lichtvoetig, ironisch maar vooral laconiek: de beste manier om vergankelijkheid en onvermogen tegemoet te treden.

Mels van Driel (1954) is als uroloog en seksuoloog verbonden aan het Universitair Medisch Centrum Groningen. In 1991 promoveerde hij op het onderwerp 'erectiele disfunctie'. Hij publiceert veelvuldig in publieksbladen en wetenschappelijke tijdschriften.
Enkele fragmenten uit dit boek verschenen eerder in 'Onvermogende heren' (1994).
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.