Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Zwaal, Peter (Samenstelling & redactie) - Twintig jaar jong homo Apollo; jubileumboek

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Zwaal, Peter (Samenstelling & redactie)
Titel: Twintig jaar jong homo Apollo; jubileumboek
ISBN:
Uitgever: Apollo
Bijzonderheid: 1988/1e dr./80 p./paperbackje
Prijs: € 5,00
Meer info Aan het eind van de jaren zestig en het begin van de jaren zeventig werden in verschillende grote steden van ons land homojongerensociƫteiten opgericht. Daarnaast kende plotseling elke universiteitsstad een studentenwerkgroep homoseksualiteit. Het homojongerenwerk was geboren.
Veel van de toen opgerichte sociƫteiten en werkgroepen bestaan niet meer. Van de ongeveer vijftien homojongerenverenigingen die ons land momenteel rijk is, stammen nog slechts enkele verenigingen uit deze begintiijd. De vereniging met de langste ononderbroken geschiedenis, Apollo uit Rotterdam, viert dit jaar haar twintigjarig jubileum.
In dit boek zijn een aantal artikelen bijeengebracht over de beginjaren van Apollo. In een aantal andere artikelen worden bepaalde aspecten van het werk op Apollo (maatschappelijk werk, het verenigingsperiodiek) door de jaren heen gevolgd. Ook een toekomstvisie ontbreekt niet. Tenslotte biedt dit boek een overzicht van bestuurderen (1968-1988) en werkgroepcoƶrdinatoren (1979-1988).
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.