Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Hollinghurst, Alan - De zwembadbibliotheek; vert. (uit het Engels) door C.A.G. van den Broek. - Vert. van: The Swimming-Pool Library.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Hollinghurst, Alan
Titel: De zwembadbibliotheek; vert. (uit het Engels) door C.A.G. van den Broek. - Vert. van: The Swimming-Pool Library.
ISBN: 978904480879
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheid: 2006/2e dr./395p/paperback
Prijs: € 8,00
Meer info Voordat Allen Hollinghurst het grote publiek bereikte met zijn roman 'De schoonheidslijn', waarvoor hij de Man Booker Prize ontving, was hij bij critici en literatuurliefhebbers al bekend door zijn eerdere romans. 'De zwembadbibliotheek' is daarvan het bekendst en portretteert op weergaloze wijze het aristocratische milieu van de jaren tachtig.
De jonge en zeer aantrekelijke aristocraat William Beckwith is een homoseksueel met razendsnel wisselende seksuele contacten. In een openbaar toilet vindt hij een oude, trillende man die lid is van het Hogerhuis. De man slaat wartaal uit en krijgt een hartaanval. William redt zijn leven en wordt uitgenodigd voor een kopje thee door de licht seniele lord Nantwich. Ondanks zijn hoge komaf is William werkeloos, waardoor lord Nantwich uit dankbaarheid besluit hem zijn biografie te laten schrijven. William leest en herschrijft de memoires van lord Nantwich en leert hem steeds beter kennen. Zo ontvouwt zich een opmerkelijke vriendschap, die het hart vormt van deze geestige, ontroerende en prachtig geschreven roman.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.