Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Ginhoven, Ans van, en Marianne Hoogma - Gelijk kijygen is de kunst

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Ginhoven, Ans van, en Marianne Hoogma
Titel: Gelijk kijygen is de kunst
ISBN: 9789068390056
Uitgever: Univ Utrecht I S O R Homostudies (Publicatiereeks; no. 5)
Bijzonderheid: 1985/1e dr./208 p./paperback/als nieuw
Prijs: € 8,00
Meer info De discussie over de Wet gelijke behandeling heeft zich vooral geconcentreerd op de verhouding van het non-discriminatiebeginsel tot andere grondrechten.
Veel minder aandacht ging uit naar de vraag op welke wijze een maximale effectiviteit van de toekomstige wet kan worden bereikt. Deze effectiviteit is in hoge mate afhankelijk van de taken en bevoegdheden die aan de in te stellen Commissie gelijke behandeling zullen worden toegekend. De ervaring met dergelijke commissies in de Verenigde Staten, Groot-Brittanniƫ en Zweden zijn aanmerkelijk positiever dan die met de twee Nederlandse commissies gelijke behandeling van mannen en vrouwen. Deze studie biedt een analyse van de comissies in binnen- en buitenland en geeft op grond van de onderzoeksresultaten concrte beleidsaanbevelingen.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.