Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Chambers, Aidan - De tolbrug

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Chambers, Aidan
Titel: De tolbrug
ISBN: 9789021456416
Uitgever: Querido
Bijzonderheid: 2001/3e dr./256 p./paperback/als nieuw
Prijs: € 6,00
Meer info Tot nog toe is Jany altijd een rustige, meegaande jongen geweest. Maar nu, op zijn zeventiende, komt hij in opstand. Om aan de druk van zijn omgeving, ouders, leraren, vrienden, te ontsnappen die bij wijze van spreken al bezig zijn zijn toekomst te regelen, neemt Jany een baantje aan als tolheffer op een brug. Met plezier, maar ook met een zekere huiver, installeert hij zich voor een aantal maanden in het eenzaam gelegen tolhuis: hij trekt zich uit de wereld terug om helderheid te krijgen wie hij is en wat hij wil. Voor het eerst is hij alleen.
Zijn bewust gekozen eenzaamheid wordt prettig verstoord door de dochter van zijn huisbaas, Tess. Tussen de twee ontstaat al vlug een bijzondere band. Minder harmonieus is de verhouding tot Adam, die letterlijk in Jany's afzondering inbreekt, zich in zijn leven vestigt, en hem voor heel wat raadsels stelt.
Jany en Adam staan naast elkaar en tegenover elkaar, de een op zoek naar z'n identiteit, de ander er voor op de vlucht.
Deze ontmoeting is bepalend voor hun leven. De krachten die in het spel zijn, zijn groot, dus ook de kans op letsel.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.