Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Kilsdonk, Pater Jan van - Dag jongen van licht / toespraken bij het afscheid van homoseksuele mannen / met een inleiding van Pierre Valkering

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Kilsdonk, Pater Jan van
Titel: Dag jongen van licht / toespraken bij het afscheid van homoseksuele mannen / met een inleiding van Pierre Valkering
ISBN: 9789056253882
Uitgever: Valkhof Pers
Bijzonderheid: 2012/1e dr./305 p./paperback
Prijs: € 6,00
Meer info Dertig toespraken die een kleurrijk, soms adembenemend beeld geven van de Amsterdamse homosubcultuur in de tweede helft van de twintigste eeuw. Dertig levensverhalen die vaak lezen als een aangrijpende roman in een notendop, waarin mensen recht wordt gedaan en die een belangrijke impuls kunnen geven aan het denken over homoseksualiteit, ziekte, God en geloof.
Van noten en een inleiding voorzien door Pierre Valkering, die zelf sinds vele jaren parochiepastor is te Amsterdam en voor wie pater Van Kilsdonk een leermeester is geweest.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.