Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel goltzius.nl.


 

With, Andries de - Verbaal gehouden by den heer Andries de With, raadspensionaris van Dordreght, ontrent het geene voorgevallen is in de Ridderschap in het beschrijven van de heeren van Marquette en van Sommelsdyk, op den 17 January 1619.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: With, Andries de
Titel: Verbaal gehouden by den heer Andries de With, raadspensionaris van Dordreght, ontrent het geene voorgevallen is in de Ridderschap in het beschrijven van de heeren van Marquette en van Sommelsdyk, op den 17 January 1619.
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: [Knuttel 13470 cf 2865]. Daniel de Hartang, heer van Marquette, en Francois van Aerssen, heer van Sommelsdijk, waren buiten Holland geboren en konden derhalve geen lid worden van de Hollandse ridderschap. Op uitdrukkelijk verzoek van de stadhouder...
Prijs: € 99,00
€ 7,95
Meer info Verbaal gehouden by den heer Andries de With, raadspensionaris van Dordreght, ontrent het geene voorgevallen is in de Ridderschap in het beschrijven van de heeren van Marquette en van Sommelsdyk, op den 17 January 1619.[Knuttel 13470 cf 2865]. Daniel de Hartang, heer van Marquette, en Francois van Aerssen, heer van Sommelsdijk, waren buiten Holland geboren en konden derhalve geen lid worden van de Hollandse ridderschap. Op uitdrukkelijk verzoek van de stadhouder werden zij toch toegelaten.
Boek bekijken

goltzius.nl uit Lisse

zakelijk

Logo goltzius.nl

Al onze prijzen zijn incl. BTW 9%. Voor de prenten wordt het te verrekenen BTW-tarief 21%.
Gesloten Antiquariaat. Bezoek na afspraak.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.