Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel goltzius.nl.


 

Erasmus, D. - Samenspraken (...) uit het Latijn vertaald en met kantteekeningen verklaard van Pieter Rabus. 2e druk, Amsterdam, J. Borstius, 1697.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Erasmus, D.
Titel: Samenspraken (...) uit het Latijn vertaald en met kantteekeningen verklaard van Pieter Rabus. 2e druk, Amsterdam, J. Borstius, 1697.
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Gebonden in geheel perkament, (12)+685+(3)+27 pag. Geillustreerd met een gegraveerde tielpagina voorstellende een marktplein met veel figuren en Erasmus in de voorgrond. Aan het slot: Conflictus Thaliae et Barbariei, Dat is Stryd tussen Thalie (ee...
Prijs: € 544,50
€ 7,95
Meer info Samenspraken (...) uit het Latijn vertaald en met kantteekeningen verklaard van Pieter Rabus. 2e druk, Amsterdam, J. Borstius, 1697.Gebonden in geheel perkament, (12)+685+(3)+27 pag. Geillustreerd met een gegraveerde tielpagina voorstellende een marktplein met veel figuren en Erasmus in de voorgrond. Aan het slot: Conflictus Thaliae et Barbariei, Dat is Stryd tussen Thalie (eene der zang-godinnen) en Barbaries (de woestheid of bastaardy). Amsterdam, Borstius, 1697. In het voorwerk o.a. een opdracht van Rabus aan Johan van Heel en drempelverzen van Rabus (o.a. De vermomde hof-jonker), Beza, Heinsius en Oudaan.
Boek bekijken

goltzius.nl uit Lisse

zakelijk

Logo goltzius.nl

Al onze prijzen zijn incl. BTW 9%. Voor de prenten wordt het te verrekenen BTW-tarief 21%.
Gesloten Antiquariaat. Bezoek na afspraak.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.