Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel goltzius.nl.


 

--- - Octroyen, privilegien ende keuren, mitsgaders de ordonnantie van de weeskamer en vierschaar van de Oude-Zijpe ende Hase-polder. Alkmaar, Gerrit Welhem, 1717.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: ---
Titel: Octroyen, privilegien ende keuren, mitsgaders de ordonnantie van de weeskamer en vierschaar van de Oude-Zijpe ende Hase-polder. Alkmaar, Gerrit Welhem, 1717.
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: 4°, gebonden in geheel perkament, (4)+57+(178) pag. Geillustreerd met uivouwbare kaart van De Zijpe door J.D. Zoutman, dd. 1664. Op titelpagina het wapen van De Zijpe in houtsnede. C1060l Zeldzame verzameling rechtsregels voor De Zijpe, o.m. over...
Prijs: € 654,50
€ 7,95
Meer info Octroyen, privilegien ende keuren, mitsgaders de ordonnantie van de weeskamer en vierschaar van de Oude-Zijpe ende Hase-polder. Alkmaar, Gerrit Welhem, 1717.4°, gebonden in geheel perkament, (4)+57+(178) pag. Geillustreerd met uivouwbare kaart van De Zijpe door J.D. Zoutman, dd. 1664. Op titelpagina het wapen van De Zijpe in houtsnede. C1060l Zeldzame verzameling rechtsregels voor De Zijpe, o.m. over het voeren van processen, bedelaars en landlopers, vechten, rondlopende stoelenmatters, voogdij over wezen, etc. Exemplaren met de grote plattegrond van De Zijpe zijn zeer gezocht.
Boek bekijken

goltzius.nl uit Lisse

zakelijk

Logo goltzius.nl

Al onze prijzen zijn incl. BTW 9%. Voor de prenten wordt het te verrekenen BTW-tarief 21%.
Gesloten Antiquariaat. Bezoek na afspraak.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.