Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel goltzius.nl.


 

Aylva, H.D.E. van - Deductie en request voor Jr. Hessel Douwe Ernst van Aijlva, oud grietman over Westdongeradeel, overgegeven aan (...) Staten van Friesland. Leeuwarden, 1769.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Aylva, H.D.E. van
Titel: Deductie en request voor Jr. Hessel Douwe Ernst van Aijlva, oud grietman over Westdongeradeel, overgegeven aan (...) Staten van Friesland. Leeuwarden, 1769.
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Folio, origineel sierpapier omslag, 16+(2) pag.C2574l Van Aylva verklaart oud te zijn, zijn zoon is overleden en hij is weggestemd als grietman, ten gunste van Duco Martena van Burmania, die dit echter afwees. Deze stemming was onjuist, o.m. vanwe...
Prijs: € 52,80
€ 7,95
Meer info Deductie en request voor Jr. Hessel Douwe Ernst van Aijlva, oud grietman over Westdongeradeel, overgegeven aan (...) Staten van Friesland. Leeuwarden, 1769.Folio, origineel sierpapier omslag, 16+(2) pag.C2574l Van Aylva verklaart oud te zijn, zijn zoon is overleden en hij is weggestemd als grietman, ten gunste van Duco Martena van Burmania, die dit echter afwees. Deze stemming was onjuist, o.m. vanwege stemrecht van Hantumhuisen nr. 6 en Brantgum 16 en 17.
Boek bekijken

goltzius.nl uit Lisse

zakelijk

Logo goltzius.nl

Al onze prijzen zijn incl. BTW 9%. Voor de prenten wordt het te verrekenen BTW-tarief 21%.
Gesloten Antiquariaat. Bezoek na afspraak.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.