Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel goltzius.nl.


 

BOSCH, R.P. VAN DER, - Neêrlands verleden uit steen en beeld. Gedenktekenen en grafgestichten uit den vroegeren en lateren tijd. Schiedam 1901, 441 p.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: BOSCH, R.P. VAN DER,
Titel: Neêrlands verleden uit steen en beeld. Gedenktekenen en grafgestichten uit den vroegeren en lateren tijd. Schiedam 1901, 441 p.
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Een wat onevenwichtig werk dat teksten geeft op grafmonumenten, grafstenen en gedenktekens in het gehele land, verzameld aan het eind van de 19de eeuw door de in mei 1900 overleden auteur. Dus 2 à 3 decennia vóór de optekeningen van Bloys van T...
Prijs: € 74,80
€ 7,95
Meer info Neêrlands verleden uit steen en beeld. Gedenktekenen en grafgestichten uit den vroegeren en lateren tijd. Schiedam 1901, 441 p.Een wat onevenwichtig werk dat teksten geeft op grafmonumenten, grafstenen en gedenktekens in het gehele land, verzameld aan het eind van de 19de eeuw door de in mei 1900 overleden auteur. Dus 2 à 3 decennia vóór de optekeningen van Bloys van Treslong Prins. Uitgave door de genealoog D.G. van Epen. Uitvoerig naamregister.
Boek bekijken

goltzius.nl uit Lisse

zakelijk

Logo goltzius.nl

Al onze prijzen zijn incl. BTW 9%. Voor de prenten wordt het te verrekenen BTW-tarief 21%.
Gesloten Antiquariaat. Bezoek na afspraak.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.