Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel goltzius.nl.


 

VERKERK, C.L., - Coulissen van de macht. Een sociaal-institutionele studie betreffende de samenstelling van het bestuur van Arnhem - in de middeleeuwen en een bijdrage tot de studie van stedelijke elitevorming.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: VERKERK, C.L., - Coulissen van de macht. Een sociaal-institutionele studie betreffende de samenstelling van het bestuur van Arnhem - in de middeleeuwen en een bijdrage tot de studie van stedelijke elitevorming.
Schrijver: VERKERK, C.L.,
Titel: Coulissen van de macht. Een sociaal-institutionele studie betreffende de samenstelling van het bestuur van Arnhem - in de middeleeuwen en een bijdrage tot de studie van stedelijke elitevorming.
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Hilversum :Uitgeverij Verloren,1992, 758 pp., 107 & 22 illustrations, 11 genealogical tables, footnotes & references, appendices, bibliography, original linen binding. Bookplate of Prof. G.P. van de Ven. Dissertation.
Prijs: € 99,00
€ 7,95
Meer info Coulissen van de macht. Een sociaal-institutionele studie betreffende de samenstelling van het bestuur van Arnhem - in de middeleeuwen en een bijdrage tot de studie van stedelijke elitevorming. Hilversum :Uitgeverij Verloren,1992, 758 pp., 107 & 22 illustrations, 11 genealogical tables, footnotes & references, appendices, bibliography, original linen binding. Bookplate of Prof. G.P. van de Ven. Dissertation.
Boek bekijken

goltzius.nl uit Lisse

zakelijk

Logo goltzius.nl

Al onze prijzen zijn incl. BTW 9%. Voor de prenten wordt het te verrekenen BTW-tarief 21%.
Gesloten Antiquariaat. Bezoek na afspraak.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.