Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel goltzius.nl.


 

Leemans, e.a. - Rapport en Bijlagen (.....) van de commissie van deskundigen in zake de verhooging van den waterspiegel op de Waal, door de afsluiting van de Heerewaardensche Overlaten.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Leemans, e.a. - Rapport en Bijlagen (.....) van de commissie van deskundigen in zake de verhooging van den waterspiegel op de Waal, door de afsluiting van de Heerewaardensche Overlaten.
Schrijver: Leemans, e.a.
Titel: Rapport en Bijlagen (.....) van de commissie van deskundigen in zake de verhooging van den waterspiegel op de Waal, door de afsluiting van de Heerewaardensche Overlaten.
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Arnhem, G. W. v.d. Wiel,[1896], 8pp. and 12 plates one bound in the folder, half leather binding, gilt title on spine, marbled boards, spine faded, clean and complete copy.
Prijs: € 110,00
€ 7,95
Meer info Rapport en Bijlagen (.....) van de commissie van deskundigen in zake de verhooging van den waterspiegel op de Waal, door de afsluiting van de Heerewaardensche Overlaten. Arnhem, G. W. v.d. Wiel,[1896], 8pp. and 12 plates one bound in the folder, half leather binding, gilt title on spine, marbled boards, spine faded, clean and complete copy.
Boek bekijken

goltzius.nl uit Lisse

zakelijk

Logo goltzius.nl

Al onze prijzen zijn incl. BTW 9%. Voor de prenten wordt het te verrekenen BTW-tarief 21%.
Gesloten Antiquariaat. Bezoek na afspraak.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.