Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel goltzius.nl.


 

- De afsluiting en gedeeltelijke droogmaking van de Zuiderzee. Samengesteld met medewerking van het Departement van Waterstaat en de Directie der Zuiderzee-werken.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - De afsluiting en gedeeltelijke droogmaking van de Zuiderzee. Samengesteld met medewerking van het Departement van Waterstaat en de Directie der Zuiderzee-werken.
Schrijver:
Titel: De afsluiting en gedeeltelijke droogmaking van de Zuiderzee. Samengesteld met medewerking van het Departement van Waterstaat en de Directie der Zuiderzee-werken.
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Amsterdam, Holdert, Directie der Zuiderzeewerken; Departement van Waterstaat; Directie van de Wieringermeer, 1929-1941, Complete set in 12 volumes, 24x32cm, oblong, individual softcover bindings, 6th edition (of the first volume), many maps and il...
Prijs: € 165,00
€ 7,95
Meer info De afsluiting en gedeeltelijke droogmaking van de Zuiderzee. Samengesteld met medewerking van het Departement van Waterstaat en de Directie der Zuiderzee-werken.Amsterdam, Holdert, Directie der Zuiderzeewerken; Departement van Waterstaat; Directie van de Wieringermeer, 1929-1941, Complete set in 12 volumes, 24x32cm, oblong, individual softcover bindings, 6th edition (of the first volume), many maps and illustrations, interesting advertissements, text in Dutch, French, German and English (but not in 1941...). Good and informative book on the development of the afsluitdijk and IJsselmeer.
Boek bekijken

goltzius.nl uit Lisse

zakelijk

Logo goltzius.nl

Al onze prijzen zijn incl. BTW 9%. Voor de prenten wordt het te verrekenen BTW-tarief 21%.
Gesloten Antiquariaat. Bezoek na afspraak.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.