Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Gourmand Gazette.


 

Neuman, G. - Zeevruchten / snacks, salades, soepen en meer

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Neuman, G. - Zeevruchten / snacks, salades, soepen en meer
Schrijver: Neuman, G.
Titel: Zeevruchten / snacks, salades, soepen en meer
ISBN: 9789043908771
Uitgever: Tirion Culinair
Bijzonderheid: 8200, 63pp, In nieuwe staat.
Prijs: € 9,00
€ 3,95
Meer info Flaptekst: Eindeloze variaties met onder andere mosselen, garnalen, krab, inktvis en kreeft, dit boek zal steeds weer nieuwe inspiratie geven. Bij elk recept een prachtige kleurenfoto en informatie over het te maken gerecht. Van lichte snacks en voorgerechten tot stevige hoofdgerechten.

Wie van zeevruchten houdt, zal het water in de mond lopen bij het zien van de gerechten die zijn geïnspireerd op recepten uit allerlei landstreken. Schaal- en schelpdieren zijn licht, gezond en smakelijk en daarom geschikt voor iedere gelegenheid. Of het nu gaat om een voorgerecht, hoofdgerecht, salade of soep, met zeevruchten zet men altijd een heerlijk en verrassend gerecht op tafel.
Recensie: Dit kookboek beschrijft alleen recepten met zeevruchten, dus het zijn gerechten met dure ingrediënten. De recepten zijn goed te bereiden al schrijft men weer over sla bij Sint-Jacobsschelpen.
Boek bekijken

Gourmand Gazette

zakelijk

Gourmand Gazette uit Sprang-Capelle

Logo Gourmand Gazette

Welkom bij de boeken van GourmandGazette.nl, de site met nieuws over eten, drinken en uitgaan. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, buiten Nederland op aanvraag.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.