Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Gourmand Gazette.


 

Huisken, Alma - Van het land / genieten van een groener leven

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Huisken, Alma - Van het land / genieten van een groener leven
Schrijver: Huisken, Alma
Titel: Van het land / genieten van een groener leven
ISBN: 9789059562394
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
Bijzonderheid: 2008, 176pp, Gebonden. In nieuwe staat.
Prijs: € 22,50
€ 3,95
Meer info Flaptekst: Van het land is een amusante en soms ontroerende ode aan alles wat ons voedt, van onze band met de aarde tot de oogst van het land. Culinair groenauteur en hobbyboer Alma Huisken beschrijft haar ideaal met verver: zoveel mogeijk leven van haar biologische, Groningse moestuin en boomgaard, die zijn bevolkt door kippen, ganzen en huurbijen. Verhalen, mooie observaties, 80 seizoensrecepten en veel praktische tips voor zelf telen en een groener leven wisselen elkaar af. Dat alles, plus de pakkende fotografie van Doortje Stellwagen, maken dit boek tot een aards feest - voor boeren, burgers, buitenlui en tuinloze stadsbewoners!
Recensie: Dit is een tuin- en een kookboek ineens. Alma beschrijft op een prettge manier over haar ideaal: genieten van een groener leven. Per maand beschrijft de auteur wat er in de moestuin moet gebeuren, afgewisseld met recepten en prachtige fotografie. De 80 recepten zijn makkelijk te bereiden. De verhalen, de seizoensrecepten en de foto's maken er een mooi compleet, uniek en bijzonder sfeervol boek van.
Boek bekijken

Gourmand Gazette

zakelijk

Gourmand Gazette uit Sprang-Capelle

Logo Gourmand Gazette

Welkom bij de boeken van GourmandGazette.nl, de site met nieuws over eten, drinken en uitgaan. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, buiten Nederland op aanvraag.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.