Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Gourmand Gazette.


 

As, Wim van; Doorn, Jacob; Koreman, Norbert; Roosmalen, Joost van - Vis & seizoen / topkoks stoeien met de zee

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: As, Wim van; Doorn, Jacob; Koreman, Norbert; Roosmalen, Joost van - Vis & seizoen / topkoks stoeien met de zee
Schrijver: As, Wim van; Doorn, Jacob; Koreman, Norbert; Roosmalen, Joost van
Titel: Vis & seizoen / topkoks stoeien met de zee
ISBN: 9789058263971
Uitgever: Davidsfonds
Bijzonderheid: 2006, Gebonden, In nieuwe staat.
Prijs: € 25,00
€ 3,95
Meer info Zwemt er over twintig jaar nog vis in de zee? Het respect voor de seizoenen is van cruciaal belang. Alleen wanneer we de vissen in hun voortplantingsseizoen met rust laten, hebben we de garantie dat we over enkele decennia nog van de delicatessen uit de zee kunnen genieten. De visser draagt hiervoor de verantwoordelijkheid, maar ook de culinaire wereld. Zolang chefs op elk moment van het jaar om kabeljauw, tong en tarbot blijven vragen, zal de vishandel daarvoor zorgen. Het kan ook anders. Wie alleen seizoensgebonden vissoorten bereidt, presenteert niet alleen topproducten van eil seizoen maar helpt ook de natuur een handje. Daarom zette Culinaire Saissonier dit boekproject op. De serie Vis & seizoen bestaat uit zes delen en elk deel behandelt twee maanden van het jaar. Dit eerste deel bespreekt de maanden januari en februari. Alle vissoorten die in dit seizoen op hun kwalitatieve hoogtepunt zijn, komen aan bod. Voor populaire vissoorten die we in dit seizoen moeten beschermen omdat die kuit schieten, krijgt de lezer alternatieven. Elke vissoort wordt besproken, gefotografeerd en begeleid door twee recepturen, telkens van een andere Nederlandse of Vlaamse chef. De bereiding van veel recepten is tijdrovend, daardoor is dit kookboek voor professionel koks en de ervaren thuiskok.
Boek bekijken

Gourmand Gazette

zakelijk

Gourmand Gazette uit Sprang-Capelle

Logo Gourmand Gazette

Welkom bij de boeken van GourmandGazette.nl, de site met nieuws over eten, drinken en uitgaan. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, buiten Nederland op aanvraag.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.