Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Gourmand Gazette.


 

Slipher, Beate; Krokstrand, Ole H.; Pedersen, Bjarne J.; Eriksen, Laila; Thorstensen, Dag - Buitenkeuken

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Slipher, Beate; Krokstrand, Ole H.; Pedersen, Bjarne J.; Eriksen, Laila; Thorstensen, Dag - Buitenkeuken
Schrijver: Slipher, Beate; Krokstrand, Ole H.; Pedersen, Bjarne J.; Eriksen, Laila; Thorstensen, Dag
Titel: Buitenkeuken
ISBN: 9789047501374
Uitgever: Van Dishoeck
Bijzonderheid: 2007, Paperback met flappen, In nieuwe staat.
Prijs: € 13,75
€ 3,95
Meer info Flaptekst: Van droom tot werkelijkheid! Het goede leven buiten. Het plezier van lekker eten begint al bij het zien van lekker eten, het houdt aan als er verleidelijke geuren opstijgen en het blijft voortduren als de avond valt. De lampen gaan aan en je kunt heerlijk lang nagenieten. Veel mensen dromen dan ook van een buitenkeuken. Natuurlijk moet het buiten ook een beetje gezellig zijn. Een buitenkeuken moet een grote, gastvrije woonkamer zijn de plek waar familie en vrienden welkom zijn. Koken doe je steeds meer samen. De buitenkeuken biedt een complete handleiding voor het maken van een 'buitenkeuken': de planning en inrichting, de praktische hulpmiddelen die je nodig hebt, de verschillende apparaten om buiten te koken en hoe je zelf een buitenkeuken kunt bouwen. Als je het liever aan een vakman overlaat, kun je in dit boek samen met hem inspiratie opdoen. De buitenkeuken is een boek met praktische en sfeervolle ideeën om te genieten van het buitenleven.
Recensie: Dit boek biedt een complete handleiding voor het voorbereiden en uitvoeren van een buitenkeukenproject. Het geeft veel handige tips en praktische aanwijzingen voor de inrichting van een buitenkeuken. De sfeervolle foto's en tekeningen geven een goede indruk van hoe je een buitenkeuken het beste kunt inrichten.
Boek bekijken

Gourmand Gazette

zakelijk

Gourmand Gazette uit Sprang-Capelle

Logo Gourmand Gazette

Welkom bij de boeken van GourmandGazette.nl, de site met nieuws over eten, drinken en uitgaan. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, buiten Nederland op aanvraag.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.