Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Gourmand Gazette.


 

Meyer, Michel De, Meyer, Veronique De - Aardappelen / verrassend veelzijdige recepten

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Meyer, Michel De, Meyer, Veronique De - Aardappelen / verrassend veelzijdige recepten
Schrijver: Meyer, Michel De, Meyer, Veronique De
Titel: Aardappelen / verrassend veelzijdige recepten
ISBN: 9789002222498
Uitgever: Standaard Uitgeverij
Bijzonderheid: 2006, 151pp,
Prijs: € 11,00
€ 3,95
Meer info In Peru kennen ze hem al sinds de tweede eeuw voor Christus; pas in de zestiende eeuw werd de aardappel door de Spaanse ontdekkingsreizigers in Europa geïntroduceerd. In de inleiding van dit boek leest men alles over de geschiedenis van de aardappel, de teelt, de verschillende variëteiten als Bintjes, Charlotte, Nicola of truffelaardappeltjes, over het verschil tussen primeur- en bewaaraardappelen, vastkokende en bloemige aardappelen.

Aardappelen zijn gezond en lekker. Bovendien kan men er eindeloos mee variëren: gewoon koken, bakken in de pan of de wok, als gratin in de oven, als puree, rösti, kroketjes of frietjes. In dit kookboek staan tientallen creatieve recepten. Naast klassiekers als frietjes, puree of gratin dauphinois vindt de lezer verrassend originele recepten als gevulde aardappelen met geitenkaas en zongedroogde tomaten, brochette van zalm, aardappel en spek, rösti met ham en rozijnen, gratin met tijm en andijvie, stoemp met wortelen en komijn... Ieder recept krijgt zijn eigen foto, zodat het doorbladeren alleen al een feest voor het oog is. Met dit boek (her)ontdekt men dat je met aardappelen culinair ontzetten veel kunt doen.
Dit is een zeer origineel kookboek met aardappelen in de hoofdrol. De recepten zijn heerlijk, verrassend en voorzien van schitterende foto's. De recepten zijn zeer helder en duidelijk beschreven en makkelijk te bereiden, omdat de werkwijze punt voor punt wordt aangegeven.
Boek bekijken

Gourmand Gazette

zakelijk

Gourmand Gazette uit Sprang-Capelle

Logo Gourmand Gazette

Welkom bij de boeken van GourmandGazette.nl, de site met nieuws over eten, drinken en uitgaan. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, buiten Nederland op aanvraag.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.