Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Gourmand Gazette.


 

Clark, Maxine - Bruschetta / crostini en andere Italiaanse snacks

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Clark, Maxine - Bruschetta / crostini en andere Italiaanse snacks
Schrijver: Clark, Maxine
Titel: Bruschetta / crostini en andere Italiaanse snacks
ISBN: 9789023013785
Uitgever: Becht
Bijzonderheid: 2013, 64pp, Gebonden. In nieuwe staat.
Prijs: € 10,50
€ 3,95
Meer info Achterkaft: Bruschetta en crostini zijn inmiddels het moderne leven binnengeslopen en worden als voorgerecht geserveerd bij chique diners, maar ook als borrelhapje bij een feestje - ver verwijderd van hun nederige landelijke oorsprong, maar daarom niet minder lekker. Eet al deze heerlijke hapjes vers en gebruik alleen de beste ingrediënten. Italiaans genieten!
Recensie: De recepten in dit boekje zijn afwisselend, omdat zowel het basis- als het aanvullend ingrediëntenassortiment breed is en bovendien in tal van verrassende combinaties wordt toegepast. Bovendien zijn de bereidingsmethoden heel gevarieerd. De receptuur is relatief vlug en gemakkelijk te bereiden door iedereen, daarbij gebruikmakend van verse en hoogwaardige ingrediënten. De recepthandelingen zijn gedetailleerd beschreven, weliswaar op een niet erg overzichtelijke wijze. De ingrediëntenlijsten zijn heel duidelijk. Het boekje presenteert de eigengeaardheden van de traditionele Italiaanse keuken op prima wijze, daarenboven de specifieke culinaire kenmerken die van streek tot streek verschillen, maar die met elkaar de Italiaanse gastronomie als totaliteit zo befaamd maken. Naast authentieke zijn er ook eigentijdse recepten en eigen composities die bijzonder goed passen onder de noemer 'onvervalst Italiaans'. En dit laatste vat in culinair opzicht de inhoud treffend samen. Kleine, duidelijke leesbare lettertypes. Bondige, vlotte, gemakkelijke stijl. Alfabetische inhoudsopgave.
Boek bekijken

Gourmand Gazette

zakelijk

Gourmand Gazette uit Sprang-Capelle

Logo Gourmand Gazette

Welkom bij de boeken van GourmandGazette.nl, de site met nieuws over eten, drinken en uitgaan. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, buiten Nederland op aanvraag.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.