Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Gourmand Gazette.


 

Zavan, Laura - Pizza / huisgemaakt

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Zavan, Laura - Pizza / huisgemaakt
Schrijver: Zavan, Laura
Titel: Pizza / huisgemaakt
ISBN: 9789023013587
Uitgever: Becht
Bijzonderheid: 2012, 64pp, Gebonden. In nieuwe staat.
Prijs: € 7,00
€ 3,95
Meer info Tekst van uitgever: Pizza is het favoriete Italiaanse gerecht van de meeste Nederlanders. In dit boek vind je drie verschillende recepten voor deeg: snel (2 à 4 uur), traditioneel (6 à 8 uur) of authentiek gerezen (24 uur). Wanneer het deeg eenmaal gemaakt is, kun je aan de gang met een van de 31 recepten die dit boekje telt, en de prachtige sfeerfoto’s brengen je al meteen in een Italiaanse-pizzastemming – bijvoorbeeld een pizza calzone, een pizza met brie en rucola, of misschien wel een heel bijzondere met chocolade en nootjes…
Door het kleine lettertype krijg je een wat rommelige indeling. Experimenteren met pizza's levert zelden iets op dat beklijft. Een standaard Italiaans huishoudkookboek als 'De Zilveren Lepel'* van Jantine Crezée beperkt zich niet voor niets tot slechts tien verschillende standaardpizza's, die blijven toch het allerlekkerst. Dit boekje is ingedeeld in klassiekers, groentepizza's en specials. Vooral in het derde deel gaan alle remmen los. Er komen pizza's voorbij, bedolven onder de andijvie, spek, peer en peultjes, of ingesmeerd met nutella. De auteur besteedt erg veel aandacht aan de bodem, die ze met verschillende soorten meel en gist maakt. Vervolgens moeten de toppings vaak in etappes worden aangebracht, zodat je met gloeiendhete pizza's moet manoeuvreren. Dat is niet alleen onhandig, maar ook nog eens gevaarlijk. Een bijkomend nadeel van thuis pizza's bakken is dat je je oven nooit heet genoeg krijgt om die typische restaurantsmaak te evenaren. Voor de doorzetter die het toch zelf eens wil proberen, is dit vierkante boek een aardige introductie.
Boek bekijken

Gourmand Gazette

zakelijk

Gourmand Gazette uit Sprang-Capelle

Logo Gourmand Gazette

Welkom bij de boeken van GourmandGazette.nl, de site met nieuws over eten, drinken en uitgaan. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, buiten Nederland op aanvraag.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.