Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Gourmand Gazette.


 

Meyer, Michel De, Meyer, Veronique De - De Belgische keuken anders

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Meyer, Michel De, Meyer, Veronique De - De Belgische keuken anders
Schrijver: Meyer, Michel De, Meyer, Veronique De
Titel: De Belgische keuken anders
ISBN: 9789002214172
Uitgever: Standaard Uitgeverij
Bijzonderheid: 2004, 176pp, Gebonden met stofomslag. In nieuwe staat.
Prijs: € 19,75
€ 3,95
Meer info Flaptekst: De Belgen staan bekend om hun lange culinaire traditie en hun bourgondische levenswijze. Generaties lang worden witloof, aardbeien, spruitjes, varkensvlees, kaas, bier... met veel liefde en toewijding gekweekt, geteeld, gemaakt, gebrouwen. Het zijn stuk voor stuik prachtige ingrediënten met een authentieke smaak. Dit boek is ruim zeventig recepten lang een ode aan de smaak van België. De bereidingen zijn hedendaags door de invloed van andere eetculturen, nieuwe kooktechnieken, exotische kruiden en specerijen. Ze getuigen van een perfect huwelijk tussen eigen en vreemd: asperges op kruidige Vlaamse wijze, stoofvlees met rode wijn, gepocheerde Ardense forel met Chimay of een kruisbessentaartje met amandelen en zure room. U hoeft geen sterrenkok te zijn om deze recepten te bereiden. Het kookboek bevat alleen makkelijke recepten en ingrediënten die overal verkrijgbaar zijn. Bovendien kan men het resultaat van elk recept bewonderen op de schitterende receptfoto's.
Recensie: De seizoensrecepten worden kort en bondig beschreven. Een minpunt is dat alle groentes het hele jaar worden gebruikt, bijvoorbeeld de wintergroente veldsla wordt het de zomer gebruikt en het zomerproduct courgette in de winter.
Boek bekijken

Gourmand Gazette

zakelijk

Gourmand Gazette uit Sprang-Capelle

Logo Gourmand Gazette

Welkom bij de boeken van GourmandGazette.nl, de site met nieuws over eten, drinken en uitgaan. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, buiten Nederland op aanvraag.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.