Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Gourmand Gazette.


 

Mahut, Sandra - Basic Kitchen Papillotes / bakken in een papiertje

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Mahut, Sandra - Basic Kitchen Papillotes / bakken in een papiertje
Schrijver: Mahut, Sandra
Titel: Basic Kitchen Papillotes / bakken in een papiertje
ISBN: 9789089893819
Uitgever: Terra
Bijzonderheid: 2011, Paperback / softback,
Prijs: € 12,50
€ 3,95
Meer info Flaptekst: Koken in pakketjes van bakpapier: PAPILLOTES onthult alle geheimen van deze verrassend makkelijke kooktechniek. Papillotes zijn gezond, snel te maken en vooral heel lekker! Door te bakken in papier blijven alle smaken en aroma's van de ingrediënten bewaard, of er nou filets, rollades, groenten of een complete maaltijd in het pakketje zitten. In dit boek vind je meer dan 100 overheerlijke recepten, zoals gemarineerde tonijn met sesam op een bedje van rauwe rode biet, coquilles met een chutney van grapefruit en rozemarijn, kalkoen met butternut en cheddar of gevulde piquillos. PAPILLOTES bevat zelfs voor elk seizoen een nagerechtje en feestelijke borrelhapjes

Recensie: Bakken in een papiertje is eej zeer effectieve kooktechniek, waar je smakelijke gerechten kunt bereiden. De verrassende recepten in dit kookboek zijn makkelijk en in een handomdraai te bereiden. Bij de recepten staan mooie foto's ter verduidelijking.
Boek bekijken

Gourmand Gazette

zakelijk

Gourmand Gazette uit Sprang-Capelle

Logo Gourmand Gazette

Welkom bij de boeken van GourmandGazette.nl, de site met nieuws over eten, drinken en uitgaan. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, buiten Nederland op aanvraag.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.