Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Gourmand Gazette.


 

Brabanter, Veerle De - De Flexikok 2 - Veggie meets vlees en vis

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Brabanter, Veerle De - De Flexikok 2 - Veggie meets vlees en vis
Schrijver: Brabanter, Veerle De
Titel: De Flexikok 2 - Veggie meets vlees en vis
ISBN: 9789401446143
Uitgever: Lannoo
Bijzonderheid: 2018, 152pp, Gebonden in nieuwe staat
Prijs: € 20,00
€ 3,95
Meer info Uitgeverstekst: Combineer je veggiekeuken met vlees en vis. Steeds meer mensen hebben nood aan een aangepaste en gevarieerde voeding. Nieuw samengestelde gezinnen met uiteenlopende smaken en gewoontes, tafelgenoten met allerhande voedselallergieën, calorieëntellers, veggies, veganisten, vis- of vleesliefhebbers... Voor de kok van dienst is het steeds meer een uitdaging om een maaltijd op tafel te zetten waar iedereen van geniet. Veerle De Brabanter gaat die uitdaging aan en zet in haar tweede boek zomerse schotels op tafel die flexibel aan te passen zijn aan allerlei smaken en voorkeuren.
Recensie: Veerle De Brabanter is een fan van food sharing, tapas en van barbecue. In dit kookboek staan veel van die gerechten. |ij combineert heerlijke veggiegerechten met vlees en vis. Ook de soepen en salades ontbreken niet in dit boek. Veerle staat voor gezzond koken voor het hele gezin. D|e moooie verfrissende recepten zijn zijn zeer makkelijk te beeiden, dus snel, makkelijk en toch gezond.
Boek bekijken

Gourmand Gazette

zakelijk

Gourmand Gazette uit Sprang-Capelle

Logo Gourmand Gazette

Welkom bij de boeken van GourmandGazette.nl, de site met nieuws over eten, drinken en uitgaan. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, buiten Nederland op aanvraag.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.