Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Gourmand Gazette.


 

Dudemaine, S. - De taarten en salades van Sophie / hartige en zoete recepten

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Dudemaine, S. - De taarten en salades van Sophie / hartige en zoete recepten
Schrijver: Dudemaine, S.
Titel: De taarten en salades van Sophie / hartige en zoete recepten
ISBN: 9789059562547
Uitgever: Fontaine Uitgevers
Bijzonderheid: 2008, Gebonden, in nieuwe staat
Prijs: € 15,00
€ 3,95
Meer info Flaptekst: Bij elke taart een passende salade! In dit boek vindt u meer dan 130 recepten voor volmaakte combinaties, waarmee u een eenvoudige taart tot een een complete maaltijd om kunt toeveren en elke taart een feestelijke allure kunt geven. Sophie combineert met haar kenmerkende talent hartige en zoete taarten met salades, ijs of sauzen. Ze creëert klassieke, traditionele en minder traditionele recepten met verrassend resultaat, waarbij subtiele combinaties van smaak, textuur en kleur ontstaan. Al haar recepten zijn snel klaar en gemakkelijk te maken: van hartige combinaties als zuurkooltaart met aardappelsalade of Marokkaanse taartjes met courgettesalade tot zoete creaties als tarte tartin met cidersorbet of rabarbertaart met vanilleroom... om maar enkele voorbeelden te geven.

Recensie: Na De cakes van Sophie is dit weer een prachtig beok van Sophie Dudemaine. In Frankrijk is zij een begrip met wekelijkse uitzendingen van Cuisine TV en een Maison in Normandië waar

Conclusie: Dit kookboek is een AANRADER.
Boek bekijken

Gourmand Gazette

zakelijk

Gourmand Gazette uit Sprang-Capelle

Logo Gourmand Gazette

Welkom bij de boeken van GourmandGazette.nl, de site met nieuws over eten, drinken en uitgaan. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, buiten Nederland op aanvraag.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.