Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Gourmand Gazette.


 

Van Avermaet, Claudia - Een dagelijkse portie power / 130 recepten voor elke dag

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Van Avermaet, Claudia - Een dagelijkse portie power / 130 recepten voor elke dag
Schrijver: Van Avermaet, Claudia
Titel: Een dagelijkse portie power / 130 recepten voor elke dag
ISBN: 9789401461399
Uitgever: Lannoo
Bijzonderheid: 2019, 320pp, paperback, in nieuwe staat
Prijs: € 20,00
€ 3,95
Meer info Uitgeverstekst: Claudia's gezonde powerkeuken in één boek! Gezond en lekker eten waar je bovendien tonnen energie van krijgt? Dat kan vanaf nu met Een dagelijkse portie power. Claudia bundelde haar favoriete recepten uit haar vorige boeken en vulde ze aan met 80 gloednieuwe en overheerlijke gerechten. Elk recept is gemakkelijk en snel te bereiden, bevat lekkere en pure ingrediënten én bezorgt je de nodige energie om vlot je dag door te komen. Een dagelijkse portie power bevat alle belangrijke kennis die je zal helpen om je lichaam en je gezin gezond en fit te houden.

Recensie: Dit is een boek vol gezonde recepten, die makkelijk en snel te bereiden zijn. De recepten bevatten pure ingrediënten voor de nodige energie en heel veel informatie. Dit boek geeft je de basiskennis die helpt om het lichaam gezond en fit te houden. De auteur verwerkt verse, onbewerkte producten en zoveel mogelijk suikervrij en groentjes zijn de basis. Het is een zeer divers en verfrissend kookboek voor het hele gezin.

Conclusie: Dit kookboek is EEN AANRADER voor diegenen die zijn of haar eetwijze willen veranderen en toch lekker willen eten.
Boek bekijken

Gourmand Gazette

zakelijk

Gourmand Gazette uit Sprang-Capelle

Logo Gourmand Gazette

Welkom bij de boeken van GourmandGazette.nl, de site met nieuws over eten, drinken en uitgaan. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, buiten Nederland op aanvraag.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.