Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Gourmand Gazette.


 

Granger, Bill - Man in de keuken

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Granger, Bill - Man in de keuken
Schrijver: Granger, Bill
Titel: Man in de keuken
ISBN: 9789058971159
Uitgever: Terra
Bijzonderheid: 2010, paperback
Prijs: € 15,00
€ 3,95
Meer info Flaptekst: Met eenvoudige maar verrukkelijke en bijzondere recepten van de Australische topkok Bill Granger. Eigentijds vormgegeven en prachtige fotografie. Het perfecte vaderdagcadeau. Druk leven en weinig tijd om te koken? Chef-kok Bill Granger kent het probleem en biedt in 'man in de keuken' eigentijdse no-nonsense recepten voor allerlei gelegenheden. Van eenvoudig en casual tot verrassend en classy, en allemaal gemakkelijk en vooral snel te maken.
Recensie: Dit is een verfrissend kookboek met snelle en makkelijke recepten. Het boek werd voor het eerst uitgegeven in 2003, maar dit voorjaar komt het opnieuw op de markt. De smakelijke recepten zijn makkelijk te bereiden en er staan mooie foto's bij. Dit hedendaagse kookboek is niet alleen geschikt voor mannen, maar voor iedereen. Bill Granger liet zich ook inspireren door andere eetculturen, zoals Japans, Italiaans en Grieks. Voorbeelden hiervan zijn: salade van gepocheerde kip met soba-mie en sojadressing; krokante aardappeltaart met Griekse salade; risotte met krab en asperges.
Boek bekijken

Gourmand Gazette

zakelijk

Gourmand Gazette uit Sprang-Capelle

Logo Gourmand Gazette

Welkom bij de boeken van GourmandGazette.nl, de site met nieuws over eten, drinken en uitgaan. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, buiten Nederland op aanvraag.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.