Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel gunstwatveel.


 

Koontz, Dean - Gegrepen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Koontz, Dean - Gegrepen
Schrijver: Koontz, Dean
Titel: Gegrepen
ISBN: 9789024548095
Uitgever: Luitingh, 2e druk, 2005
Bijzonderheid: Paperback, 350 bladzijden
Prijs: € 4,00
Meer info Op de morgen dat de wereld die zij kennen eindigt, worden Molly en Niel Sloan wakker door het geluid van regen. Het verstoorde hun slaap al, wurmde zich in hun dromen, en nu ze opstaan merken ze dat hun Californische bergdorpje in de greep is van een zilverkleurige moesson. Het vreemde licht geeft het jonge paar het gevoel dat er iets mis is.

Terwijl de dag verstrijkt, horen Molly en Niel onrustbarend nieuws over wereldwijd extreem weer. Voor het avond is, vallen de tv en radio uit. Telefoon en internet volgen.

Hoewel het blijft regenen, komt er een spookachtige mist op. Als de nacht valt, verzamelen de Sloans en wat buren zich om te praten over de situatie en te schuilen tegen een onbekende dreiging.

In het donker klinken vreemde geluiden en dwalen er lichten door het bos. Als de dag aanbreekt neemt de regen af en ontstaat er een sombere, purperen schemer.

In die mistige gloed stuiten de dorpelingen op iets angstwekkends, iets wat duidelijk maakt wat er met hun wereld gebeurt, iets wat op hen jaagt...
Boek bekijken

gunstwatveel uit Nuis

zakelijk
Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak. Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen. We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop (bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25). Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten. De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd. Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag. Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.